TOTUL DESPRE ENJOY PHOTOGRAPHY

Enjoy Photography este o școală online, gratuită, dedicată începătorilor în domeniul fotografic. Lecțiile prezentate în cadrul cursurilor se adresează tuturor pasionaților de fotografie, de la mic la mare. Enjoy Photography nu susține „fotografia serioasă” care poate deveni frustrantă și epuizantă pentru un novice în domeniu, ci susține fotografia distractivă, bazată pe muuuuultă practică și explicată în termeni cât mai simpli, astfel încât la finalul cursurilor, învățăcelul să își poată lua avânt, cu încredere, în domeniu și să conștientizeze că singura limită pe care o va întâlni pe acest drum, este propria-i imaginație.

https://www.facebook.com/stefannya.enjoyphotography

ȘTEF ANNYAFONDATOR ENJOY PHOTOGRAPHY, REDACTOR, SCRIITOR, FOTOGRAF ENTUZIAST

„ Enjoy Photography își propune, ca prin proiectul său, să încurajeze pasionații de fotografie, aflați la început de drum, să-și cultive talentul și creativitatea într-acest domeniu.

Cursurile se țin online și sunt gratuite. De asemenea, ele se adresează oricărei categorii de vârstă.

Fiți cu toții bineveniți, și nu uitați că cea mai bună cameră foto este cea pe care alegeți să o purtați cu voi și să o folosiți!” - Ștef Annya

PS: Dacă vă place acest proiect, dați sfoară-n țară, susținându-l printr-un like și-un share. Mă va ajuta în demersul meu și, de asemenea, îmi va aduce o mare bucurie. Mulțumesc. 

FOTOGRAFIA ESTE PENTRU TOȚI !