BUN VENIT LA CURSUL „ENJOY PHOTOGRAPHY” PENTRU ÎNCEPĂTORI!

Acest curs se adresează tuturor celor ce iubesc fotografia și vor să-și diversifice bagajul de cunoștințe.

pexels-photo-1422217-2

MODULUL ZERO

În cadrul acestui modul vei regăsi 5 lecții introductive și motivaționale despre fotografie. Aici vei avea oportunitatea să descoperi ce fel de aparat foto ți se potrivește, ce presupune fotografia când ești la început de drum, ce tip de fotografie dorești să practici pe viitor.
Acest modul te va ajuta să-ți găsești calea fotografică.

VREAU SĂ PARCURG ACEST MODUL!

MODULUL ÎNTÂI

În cadrul acestui modul vei învăța primele reguli despre compoziție, despre importanța luminii în fotografie, despre cum sa te folosești de histogramă pentru fotografii cât mai echilibrate.
De asemenea, tot în cadrul acestui modul, o să înveți să faci și puțină postprocesare, pentru a te apropia mai mult de viziunea ta fotografică.

VREAU SĂ PARCURG ACEST MODUL!

pexels-photo-179944-2
pexels-photo-704148-2

MODULUL DOI

În cadrul acestui modul lăsăm în urma modul AUTO de fotografiat și vom intra in detalii mai tehnice în ceea ce privește domeniul fotografic.

Aici vei învăța despre câmpul de profunzime, despre valorile ISO, despre viteza de declanșare, despre focalizarea automată și cea manuală. De asemenea, tot în cadrul acestui modul vom face diferența între modurile A, P și M.

VREAU SĂ PARCURG ACEST MODUL!

MODULUL TREI

În cadrul acestui ultim modul, vei descoperi stiluri diferite de fotografie precum cea de portret, landscape, macro, etc.
După finalizarea acestui modul, singurul lucru pe care îl vei mai avea de făcut este să te decizi dacă treci la următorul nivel sau iți vor fi fost suficiente informațiile dobândite în urma parcurgerii acestui curs.

VREAU SĂ PARCURG ACEST MODUL!

pexels-photo-1266820

CURSUL „ENJOY PHOTOGRAPHY” A AJUNS LA FINAL!

Îți mulțumesc că ai ales să-l parcurgi. Sper că ți-a fost de folos și nu uita: SHARING IS CARING! 🙂

FOLLOW ME ON FACEBOOK

PS: Ia-ți E-book-ul cadou, pe care l-am pregătit pt tine, și rămâi la curent cu noutățile de pe site.

VREAU CADOUL!