August 8, 2020
Enjoy Photography

Obiectivele ultrawide: 5 recomandări în utilizarea lor și 4 greșeli de evitat!

Salutare! Azi am pregătit un super articol pentru tine, despre obiectivele ultrawide: cum să le folosești, și 4 greșeli pe care să le eviți! Enjoy it!

March 7, 2020
Enjoy Photography

Cât de importantă este generația unui senzor DSLR?

Salutare! Astăzi m-am gândit să-ți scriu un articol în care să-ți vorbesc despre cât de importantă este sau nu, generația unui senzor de DSLR. Și, ca să pot scrie acest articol într-un mod cât mai practic, am ales să compar senzorul de pe Canon 60D cu senzorul de generație mai nouă de pe Canon 760D, folosindu-mă de 5 studii de caz. Enjoy it! ^^

February 29, 2020
Enjoy Photography

La pas, alături de Nikon D5300 și 2 Obiective Premium

Salutare! Astăziam ales să scriu un mic review despre DSLR-ul Nikon D5300, pe care l-an testat alături de două super obiective foto: Sigma Art 50mm f/1.4 și Tamron 70-200mm f/2.8 (G2). Enjoy it! 😀

January 14, 2020
Enjoy Photography

Despre fotografia cu Teleobiectivul Canon 55-250mm

Iată că m-am urnit să scriu și eu primul articol pe acest an, și am să încep anul cu un mic review despre Teleobiectivul Canon 55-250mm, cu care am avut ocazia să mă joc la final de Decembrie și început de Ianuarie, și despre a cărui experiență, cu bune și mai puțin bune, vreau să-ți vorbesc în rândurile următoare. Enjoy!

September 1, 2019
Enjoy Photography

Fă poze cu telefonul – e cea mai bună cameră foto, pe care o ai deja!

Azi te îndemn să faci poze cu telefonul, pentru că este cea mai bună cameră pe care o deții deja, pentru că este mereu la îndemână, pentru că dispune de o cameră foto foarte capabilă și poate fi și versatilă.
Află toate motivele pentru care te îndemn să faci poze cu telefonul, citind chiar acum, acest articol! 😉